Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Додатно обавјестење о потписивању Уговора о коришћењу дијела прихода од игара на срећу за суфинансирање планова и програма

Датум објаве: 26.12.2013 14:24 | Аутор: Ивона Михајловић - администратор

Испис Штампај страницу


У складу са ранијим обавјештењем, користимо прилику да информишемо представнике организација чији су планови и програми подржани на основу Одлуке о расподјели дијела прихода од игара на срећу за 2013. годину да су у обавези да са Комисијом закључе Уговоре о коришћењу дијела прихода од игара на срећу за суфинансирање планова и програма.

Имајући у виду да је од уторка 24.12.2013. године до четвртка 26.12.2013. године, извршено потписивање уговора из свих шест области у којима су расподјељивана средства, обавјештавамо представнике организација који нијесу били у прилици да потпишу уговоре у предвиђеном термину, да ће у петак 27.12.2013. године, у термину од 09.30-16.30 часова, бити организовано додатно потписивање уговора. Тада ће и званично бити завршено потписивање уговора.
 
Моле се представници организација да на потписивање уговора дођу у терминима предвиђеним за поједине области, као и да са собом понесу печат организације, број жиро рачуна и ПИБ, како би, у уговору унијете цифре, биле провјерене прије коначног потписивања.

Комисија за расподјелу дијела прихода од игара на срећу